Shopping Cart
KUNDESERVICE

Ipanema

I Ipanemas T-stropp-samling resulterer blandingen av materialer og bruk av ornamentikk i moderne og feminine linjer. Blader ferdig i metallfolie, sjarmerende prikker med marmorsteinsdetaljer, slangeskinn og intrikate vevde teksturer er perfekte valg for sesongen. De gir friskhet og stil for å fullføre ethvert antrekk! For å komplementere kolleksjonen presenterer Ipanema en tidligere uutgitt sandal fra vårt samarbeid med den anerkjente brasilianske strandklærdesigneren Lenny Niemeyer.

Vi har lagt til mer nyhet i samlingen med tilsetningen av Barcelona, ​​en stil som introduserer følelsen av en klassisk spansk espadrille, men med Ipanemas strandsjel. Vi oversetter dette utseendet med en kontrasterende bicolor-effekt og en feminin erlesåle.

Allsidigheten og populariteten til lysbilder er også bemerkelsesverdig, en trend som lett reiser fra stranden til byen takket være oppdaterte elementer brukt med sofistikerte detaljer som en finish som minner om tilapiahud, tekstur av fletter og den elegante minimalismen til vår byglide .

Etablering av mote, musikk, trivsel og kunst som pilarene i merkevaren. Ipanema forsterker seg hver sesong på nytt og forvandles med debut av nye produkter og trender, og tror frihet kan føles fra tuppene til toppen av hode.

sko